Termeni si Conditii


1. Notiuni si termeni

1.1. Descrierea aplicatiei
www.iamanene.ro este un serviciu on line, dedicat tuturor celor care doresc sa economiseasca bani si resurse, calatorind grupat. Scopul acestui serviciu este de a facilita intalnirea dintre potentialii autostopisti si potentialii soferi, respectiv vice-versa. Membrii site-ului fac schimb de anunturi legate de:
(1) posibilitatea de a transporta rutier persoane;
(2) posibilitatea de a fi transportat rutier.

Site-ul www.iamanene.ro pune totodata la dispozitia utilizatorilor instrumente de evaluare a colaboratorilor, respectiv partenerilor trafic cu ajutorul rating-ului. www.iamanene.ro nu-si asuma raspunderea pentru veridicitatea anunturilor publicate pe site! intreaga responsabilitate juridica asupra continutului anunturilor revine in exclusivitate autorilor acestora. De aceea pentru a avea certitudinea intalnirilor va rugam sa confirmati din timp datele de calatorie. In cazul in care din anumite motive, calatoria nu mia devine posibila este necesara trimiterea unui anunt de renuntare la calatoria respectiva.

Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor care au implinit varsta de 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site web.

1.2. Membru al site-ului www.iamanene.ro

Membru al site-ului poate fi orice persoana fizica sau juridica, ce se decide sa utilizeze aplicatia cu scopul de economisi bani si resurse, calatorind grupat. Notiunea de membru al site-ului este conferita in cele din urma utilizatorului ce devine titular al unui cont, ce apartine site-ului si acceseaza aplicatia de pe calculatorul propriu, prin intermediul unei parole, care ii va fi pastrata confidential. id-ul contului este chiar adresa de E- mail a viitorului membru. Membrul site-ului va insera anunturi referitoare la posibilitatea efectuarii transportului de persoane, si posibilitatea disponibilitatii de fi transportat el insusi. Prin crearea unui cont pe site-ul www.iamanene.ro fiecare membru isi exprima in mod automat acordul cu aceste termene si conditii. In cazul in care acest membru nu este de acord cu aceste prevederi nu va dobadi calitatea de membru si nu va putea sa isi creeze un cont pe site-ului www.iamanene.ro

2.Drepturi si obligatii
2.1.Drepturi si obligatii ale site-ului www.iamanene.ro
www.iamanene.ro asigura membrilor capacitatea de a incarca prin intermediul portalului prezent informatiile necesare, prin intermediul retelei Internet. Daca orice informatie furnizata de catre un membru este eronata, www.iamanene.ro isi rezerva dreptul de a ridica in mod automat calitatea de membru si dreptul de a mai folosi serviciul. www.iamanene.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru utilizarea acestor informatii odata ce au fost facute publice. Transmitere sau postarea de catre un membru de informatii eronate poate constitui o situatie de excludere din randul membrilor site-ului.

www.iamanene.ro nu va monitoriza, edita sau dezvalui continutul comunicatiilor private avute cu membrii in afara cazului in care:
* acest lucru este cerut de lege sau daca este necesar pentru a respecta prevederile legii, respectiv indeplinirii procedurilor legale intr-un proces intentat site-ului www.iamanene.ro;
* www.iamanene.ro isi apara si protejeaza drepturile;
* actioneaza sub circumstante deosebite pentru a proteja siguranta personala, a membrilor sai si a publicului.

www.iamanene.ro denunta orice garantie de orice fel, exprimata sau implicita. www.iamanene.ro nu acorda nici o garantie ca serviciul va fi conform cu dorintele dumneavoastra sau ca serviciul va fi neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori, si nici nu garanteaza ca rezultatele sau informatiile ce vor fi obtinute in urma folosirii serviciului vor fi corecte.
www.iamanene.ro nu poate fi raspunzator pentru orice daune directe sau indirecte, ce au rezultat din folosirea sau imposibilitatea de folosire a serviciului. De asemenea www.iamanene.ro nu poate fi raspunzator pentru mesajele receptionate sau tranzactiile introduse prin acest serviciu rezultate din accesul neautorizat sau din alterarea transmisiilor sau datelor vreunui membru, inclusiv, care au dus la vreo diminuare sau pierderea profitului.
Serviciul foloseste reteaua Internet pentru a trimite si primi anumite mesaje; de aceea actele membrului intra sub jurisdictia reglementarilor, politicilor si procedurilor retelei Internet.
www.iamanene.ro va putea, la propria discretie, sa restrictioneze imediat accesul la serviciu daca comportarea membrului nu este in concordanta cu prezentele conditii ale serviciului. www.iamanene.ro nu poate fi raspunzator catre vreun membru sau oricare alta terta parte pentru restrictionarea serviciului.
www.iamanene.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate, obligatie sau raspundere legala pentru niciun membru care va suferi daune, provocate de eventualele firme, care isi promoveaza imaginea, prin bannere publicitare pe site. Raspunderea pentru mesajele publicitare apartine exclusiv firmei care isi face reclama sau agentului sau de publicitate, dupa caz. www.iamanene.ro si asuma dreptul de a mentine serviciul gratis pentru membrii inscrisi, atat timp cat considera, ca si poate permite acest lucru. Dupa luarea deciziei de comercializare a site-ului, se vor percepe taxe pe baza de abonament sau plati singulare ale informatiilor prin sms sau transfer bancar. www.iamanene.ro va informa din timp fiecare membru despre intentia de a introduce anumite taxe, In cazul in care un membru al site-ului nu este de acord cu aplicarea taxei respective acesta va fi automat exclus din baza de date si nu va mai putea transmite mesaje.

Pentru protejarea scopului in care a fost proiectat site-ul, www.iamanene.ro si rezerva drepturile de a efectua modificari sau adaugiri ale termenelor si conditiilor, la anumite intervale de timp fara a le aduce persoaal la cunostinta membrilor. Astfel de modificar vor fi aduce la cunostinta membrilor prin afisare in mod vizibil in cadrul site-ului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Membur daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Prin accesarea acestui site, Membrul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Membrul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de la sediul propreitarului acestul site web. Acest site web poate fi accesat atat din Romania cat si de peste hotare. Daca Membrul acceseaza acest site din afara teritoriului Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla. 2.2.Drepturi si obligatii ale membrilor
Fiecare membru al site-ului se obliga sa introduca informatii corecte si complete si este singurul raspunzator pentru continutul transmisiilor sale prin acest serviciu. Orice eroare va putea periclita eficacitatea anuntului dat. Numarul anunturilor pe care un utilizator le poate insera nu este limitat decat de capacitatea bazei de date. Nu se recomanda publicare de mai multe ori a aceluiasi anunt. Fiecare membru este de acord sa: (1) asigure anumite informatii curente, complete si precise despre utilizator asa cum sunt cerute de serviciu, (2) sa mentina si sa reactualizeze aceste informatii pentru a le mentine actuale, complete si precise.

Membrul este singurul care poate opta daca doreste sau nu sa isi faca cunoscute datele personale. Tot el confirma si este de acord cu faptul ca aplicatia informatica www.iamanene.ro nu si asuma responsabilitatea asupra continutului comunicatiilor oricarui membru si nici nu poate fi facut raspunzator pentru continutul anunturilor publicate, precum si pentru orice alta atingere adusa drepturilor unei terte parti rezultand din/sau facilitata de continutul acestor materiale.
Fiecare membru si da acordul ca anumite procesari tehnice ale mesajelor e-mail si a continutului acestora s-ar putea sa fie necesare pentru: (1) trimiterea si primirea mesajelor, (2) concordanta cu cerintele de conectare la reteaua Internet si cu alte cerinte similare. Membrul este de acord sa notifice www.iamanene.ro asupra oricarei folosiri neautorizate a informatiilor utilizatorului sau orice alte violare a intimitatii cunoscuta de utilizator. Fiecare membru este in mod expres de acord ca acesta foloseste serviciul pe propriul sau risc.
Membrul intelege si este de acord ca obtinerea oricaror date si/sau informatii prin folosirea serviciului se va face la discretia si pe riscul sau si ca el va fi singurul raspunzator pentru orice avarie si/sau pierderi de date din computer, ca rezultat al transferului unor asemana materiale si/sau date. Oricare membru este de acord: (1) sa respecte prevederile legale interne si internationale cu privire la transmisiile de date tehnice, sa nu foloseasca serviciul in scopuri ilegale, (2) sa respecte toate reglementarile, politicile si procedurile in vigoare.
Nici un membru nu va folosi serviciul pentru a trimite mesaje obscene sau liste de distributie a mesajelor pentru orice persoana care nu a acordat permisiunea expresa pentru a fi inclusa in acest proces si nici nu va transmite prin intermediul portalului materiale ilegale, hartuitoare, defaimatoare, abuzive, amenintatoare, daunatoare, vulgare, obscene.

Fiecare membru este de acord in continuare sa nu transmita nici un fel de material care sa duca la raspunderi civile sau sa violeze orice lege locala, de stat, nationala sau internationala in vigoare. Oricare membru este de acord sa nu se amestece si nu influenteze folosirea de catre alt membru sau de catre o alta entitate in bune conditiuni a serviciului sau a altor servicii similare. Membrul este de acord sa degreveze www.iamanene.ro , partenerii sai, angajatii, si colaboratorii sai de orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii pentru avocati, facute de orice terta parte din cauza sau rezidand din folosirea de catre utilizator a serviciului, violarea termenilor si conditiilor acestui serviciu de catre utilizator sau din folosirea de catre o alta persoana a serviciului prin computerul utilizatorului.

Oricare dintre membri www.iamanene.ro pot renunta la calitatea de membru cu sau fara motiv in orice moment si cu efect imediat. Daca vreun membru are obiectii in legatura cu prezentele conditii ale serviciului sau oricare modificare ulterioara a acestora ori devine nesatisfacut de serviciu in orice fel, are urmatoarele optiuni: (1) sa intrerupa folosirea serviciul; (2) sa renunte la calitatea de utilizator. La momentul renuntarii la calitatea de membru, dreptul acestuia de a folosi aplicatia on line inceteaza imediat. Membrul nu va avea niciun drept sa ceara, iar www.iamanene.ro niciun fel de obligatie de a trimite sau retransmite orice mesaje netrimise sau necitite ale utilizatorului catre sau dinspre oricare terta persoane. Membrul poate intra in corespondenta sau participa la actiuni de promovare cu firme, care si fac publicitate pentru produsele proprii prin prezentul site. Orice asemenea corespondenta sau promotie, inclusiv livrarea si plata bunurilor si a serviciilor, sau orice alte conditii, garantii sau reprezentatii asociate cu asemenea corespondenta sau actiuni de promotion se desfasoara in exclusivitate intre membru si organizatorul actiunii de promotion. Fiecare dintre membri este de acord sa primeasca E-mail-uri periodice de informare. Conditiile relatiilor ulterior formate vor fi guvernate si vor fi construite in concordanta cu legislatia Romaniei.

3.Drepturi de autor
Aceasta aplicatie informatica se afla in proprietatea S.C. Iamanene Net s.r.l., inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/8784/21.05.2008, avand codul unic de inregistrare RO23917054. Societatea si rezerva toate drepturile asupra aplicatiei informatice, prin urmare orice utilizare a vreunei informatii afisate pe site-ul www.iamanene.ro, necorespunzatoare cu cele prevazute in drepturile membrilor, va avea ca urmare, mai ales daca pericliteaza siguranta si integritatea site-ului, chemarea in instanta de judecata, in consecinta cu legea numarul 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Iamanene este o marca inregistrata a Iamanene Net s.r.l.

4. Forta majora
www.iamanene.net nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente, modificari legislative, de care www.iamanene.net nu este responsabila. Membrul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Copyright ? 2009 Toate drepturile rezervate Iamanene Net s.r.l.

Logheaza-te

Prea scump drumul?

Nu mai merge singur in masina!

Fie ca iti doresti sa gasesti un loc sau sa transporti pe cineva in masina, de aici incepe totul: